Ida-Marie Isaksson

the nursery.

barnrum

barnrumsinspiration

happylights

nursery

Här får ni en liten tjuvtitt på vårt nursery. Som ni ser är det ganska kalt och det ska bland annat upp med hyllor och dekorationsgrejer. En ny taklampa ska inhandlas och en mysig amningsfåtölj är beställd. Så det kommer mera!

Skötbordet, eller skötbyrån heter Troll Sun och och kan lätt göras om till byrå bara genom att flytta skötbäddens underrede. Snygg och stilren med mycket dold förvaring.
Sängen heter Troll Lux och den valde vi för att den har dropside. Dvs det går att fälla ner ena sidan. Man kan ha den bredvid sängen om man vill med nedfälld sida för att lätt kunna flytta bebisen. Alla textilier från madrass till vimpel kommer från NG baby och det mesta är i deras allergivänliga serie ”Pure”.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats