Ida-Marie Isaksson

Lilla Dej

tallt1

nappband

tallt

Lite smått och gott till Mini. Hittade denna tjej på instagram via en kompis som köpte ett babynest av henne. Hon syr VÄRLDENS finaste babysaker!
Förutom snutten och nappbandet beställde jag ett babynest men det förtjänar ett helt eget inlägg, så ljuvligt fint!

(obs färgen på snutten är redigerad)

Du kan se hennes underbara produktbilder och ta reda på hur du beställer via instagram (lilladej_creative), här är hennes fb-sida.

Skärmavbild 2014-10-28 kl. 13.28.04

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. babynest. | Ida-Marie Isaksson

    […] Jag hade lite svårt att hitta ett babynest som föll mig i smaken, de flesta är så könsbestämda eller skrikiga och mönstrade.  Men så tipsade en kompis om Lilla Dej Creative och jag blev helt förälskad i dessa söta handgjorda kreationer. Ett vitt ligger nu hemma i mini's rum och väntar. Lite tråkigt med vitt men det kommer att användas mycket och jag vill att det ska smälta in med resten av hemmet. Jag hade dock gärna tagit det mönstrade högst upp till vänster om jag hade sett det innan jag beställde, sååå sjukt fint! Jag beställde även en snutte och en napphållare som ni ser här. […]

stats