Ida-Marie Isaksson

På omslaget av sveriges största Gravidmagasin”Jagär Gravid!”

gravidno414

Något stressad kliver jag in på ICA för att hämta ett paket och får en chock när jag ser mig själv stå där och titta tillbaka! Jag hade fått för mig att den skulle komma ut imorgon.

Jag är på omslaget på Sveriges största gravidmagasin ”Jag är GRAVID”.

Tidigare iår har t.ex Carolina Gynning prytt den platsen. Jag är faktiskt stolt! Och jag är så himla stolt över att få göra detta med fotografen Erika Heinegård som är en riktig talang. Bilderna är så himla fina (spec de på mig och Micke) och flera kommer att sitta uppförstorade på våra väggar här hemma. Inuti tidningen hittar du bland annat en lång och personlig intervju, fler bilder samt modeinspiration och såklart en massa annat! Så fint magasin så spring och köp, skyll på mig om ni inte är gravida!

Å nej jag har inte flyttat till Lund utan bor kvar i funkisvillan i Helsingborg 🙂 Nån som skrivit fel!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats