Ida-Marie Isaksson

hair again.

hair

Dags att gå till frissan snart, jag känner mig alltid så risig när utväxten blir lång. Det tar alltid ett tag innan jag förstår att det är den som ger den där känslan. Nyslingad så känner jag mig som ny.  Såg att de öppnat en Nikita Hair i Helsingborg, LYCKA! Så dit blir det ett samtal i veckan 🙂

För att återkoppla lite till de extensions som jag satte i i slutet av augusti så kan jag säga att de är super. Testade ju en ny typ av extension som är jämntjocka hela vägen ner, deluxe line. Dessutom satte jag i håret i Euro So.Cap’s butik i Malmö för första gången. Isättningen är helt perfekt, jag har inte tappat en enda slinga, fästena är pyttesmå och korta och sitter på rätt ställen. Färgen passar mycket bättre till mitt egna hår är när jag beställt själv. Inget att klaga på! Hade det inte varit för att fästena växer ut och utväxten blir förfärlig skulle jag lätt kunna ha detta mycket längre, man jag brukar sätta i nya efter ca 3 månader.

Mina läsare har alltid 10% rabatt på Euro So Cap’s sortiment. Ange ”IdaMarie” så får ni 10 % rabatt på er beställning!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats