Ida-Marie Isaksson

Bonjour, c’est Lundi!

idamarieisaksson3

coming up later

Godmorgon! Sovit gott? Jag gillar tidsomställningen, känner mig så utvilad när jag vaknar en timma tidigare än vanligt, haha!  Får väl se hur länge det varar. Ikväll är det sista hemmamatchen mot IFK Göteborg. Det betyder lugn hemmadag och jobb för min del. Att ta helg från mailen redan på fredag slutar alltid i översvämning och lätt stress. Men familjetid är familjetid, det håller jag hårt på. Denna vecka har jag mycket roligt att se fram emot. Jag kan äntligen avslöja vad fotograferingen med Erika för någon vecka sedan syftade till och lite annat smått och gott! Kameran är dessutom fullproppad med outfits!

Happy Monday!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. idamarieisaksson

  Jag har inte köpt så mycket ännu, bara sånt basic som bodys och byxor. Inte så mycket ”roliga” kläder. Men jag gillar Kappahl, Lindex & H&M. Min syster visade mig även Cubus babyutbud och de hade jättemycket fint!

  Jag ska visa snart, men väntar fortfarande in de sista möblerna! 🙂 Kram!

 2. idamarieisaksson

  Men tusen tack! Åh vad en sån komplimang kan värma ett preggohjärta <3 Jag har varit extremt trött, ända från start till omkring vecka 20 tror jag. Sedan har det gått lite i vågor, mer eller mindre trött. Denna vecka har jag för första gången haft lite svårt att somna på kvällarna och är full av energi, 31 veckor senare alltså. Har inget tips på vad som funkar mot tröttheten, inget som funkat för mig iaf. Men tror att motion eller att inte bara ligga i soffan kan hjälpa mot känslan av trötthet iaf!

  Jag var lite lätt illamående, eller osugen på mat, ibörjan. Men det var bara några få veckor, kanske 7-10. Sedan har jag sluppit det tack och lov! För mig funkade att äta eller dricka något mot det värsta. Tycker synd om alla som mår illa, det måste dra ner glädjekänslan så mycket.

  Kram Ida

stats