Ida-Marie Isaksson

wide pants look.

DSC_0829

DSC_0723

DSC_0738

DSC_0827

DSC_0726

DSC_0733

DSC_0779

DSC_0719

DSC_0720

Topshop tee // Noppies office pants from Glammom.se // Nelly boots // Rayban shades from loveeyewear.se //Curls by Babyliss Curl Secret // Deseos.se necklace & bracelet

Det här med mammabyxor förknippas inte så ofta med fashion utan är mer bara praktiskt och skönt,  men dessa får 10 poäng av 10 möjliga av mig. De vida kostymbyxorna kan matchas på många sätt, en vit lite oversize blus och en pälsväst, en stickad tröja, vit tee med kavaj… Har ni fler tips?

Rabattkod! Jag beställde dem på glammom.se och om du uppger ”idamarie” i kassan så får du 20% rabatt på hela köpet. De hälsar även att de har en fysisk butik på Regeringsgatan 91 i Stockholm och där får du också 20% rabatt om du nämner mitt namn när du betalar!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. idamarieisaksson

  Men så lite så! Ibaldn rä det svårt att hinna med alla ”kanaler” och då får man helt enkelt släppa lite. Jag får massor av kommentarer varje dag både via instagram, Facebook, mail och här på bloggen. Och det tar TID att svara även om man tänker att det inte borde ta det. Men jag gör alltid mitt bästa för att hinna med, och jag prioriterar er här på bloggen!

  Tusen tusen tack. Så himla snällt av dig 🙂 Blir alldeles generad. Jag lover att det kommer blinder på bloggen. Just nu har det varit så mycket annat som ska klaras av först, men nu börjar jag komma ikapp igen.

  Ja jag var nervös, jag är så blyg och jag blir alltid röd när jag pratar inför folk. Även om det bara är runt ett middagsbord med människor jag känner lite halvt.

  Men jag försökte nog att inte tänka så mycket på själva nervositeten och omgivningen. Jag lade fokus på att förbereda mig väl. Att ha många stödord som jag kan fokusera på så att man slipper tänka så mycket. PP presentation är bra, då kan man titta på den också. Och sedan träna genom att prata högt hemma. Då känns det typ som att man spelar teater, och man kan replikerna utantill. Vips så är det över!

  När jag tänker tillbaka så kommer jag nog inte ihåg någon presentation som ett misslyckande, pinsamt eller som att delgav mig mycket ångest efteråt. Det är mest innan man mår dåligt, sen när det är över undrar man vad det var man var så orolig för. Det kan vara bra att vara medveten om!

  Lycka till, det kommer att gå bra, jag lovar!

  Kram Ida

 2. ss

  du skrev in fel länk till solglasögonen, skulle du kunna skriva den riktiga länken….vill ju också ha såna solglasgon 😉

stats