Ida-Marie Isaksson

fall buddies.

DSC01065

Mina makalöst sköna boots i gummi från Moxy Copenhagen hänger med i ett år till (3:dje nu!) Älskar dem! Tror att de kommer att användas flitigt nu när vi bor i en del av landet där snön sällan lägger sig. Mycket klaffs har jag hört. Du hittar dem här!

Ikväll har vi haft låtsas-fredag. Jo, med vårt oregelbundna schema får man vara lite kreativ. Fredagskänslan är ju underbar men i vårt liv infinner den sig sällan. Men idag är det så långt som möjligt till nästa match och M är ledig imorgon, ja nästan som om det vore en helt vanlig helg. Så jag har lagat M’s favorit: enchiladas och nu ska vi käka något gott och se på film. Jag hoppas jag vaknar med massor av sprudlande energi imorgon!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats