Ida-Marie Isaksson

Bugaboo Cameleon³ Off White

bugaboo-cameleon-3-bundle-ba-offwa-0

Barnvagnen är beställd och väntas komma inom någon månad. Valet föll på en Bugaboo Cameleon³. Dels för att nästan alla min vänner med barn har den och är väldigt nöjda med den, dels för att den är väldigt lätt vilket passar min fysik och dels för att den är relativt stilren och snygg. Det stod mellan Cameleon och Donkey som har en praktisk korg vid sidan och kan användas som dubbelvagn om man skulle få fler barn i framtiden, men vi ville ha den så lätt som möjligt så då fick det bli Bugaboo Cameleon. Det finns också en ny variant som är väldigt lik Cameleon som heter Buffalo, men återigen är Cameleon är lite lättare och mindre så valet föll på den..

Vi fick flera tips om att man lika gärna kan beställa dem från Holland och på så sätt spara några tusenlappar. Så jag skickade en offertförfrågan till Babyplus.nl vad jag ville ha och fick ett överraskande bra pris och personlig rådgivning via mail. Hela vagnen (inkl tillbehör), parasoll, mugghållare, maxicosi-adaptrar och hemleverans för under 10.000 kronor. De gav mig också bra pris (3500€) på babyskydd och cabriofix, men det har vi redan ordnat. De lägger ordern till Bugaboo som är ett holländskt företag och när de fått in vagnen så att den är redo att skickas så betalar man. Man får räkna med 6-8 veckors leveranstid. Nu har jag inte fått vagnen ännu men jag kan iaf dela med mig av min upplevelse av företaget so far, och det är bara positivt.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida Allert

  Vi hade Cameleon till vår 2,5-åring och var jättenöjda… tills Buffalo kom. De små hjulen störde med tiden ihjäl mig! Vi hade vinterhjulen till men de är ju inte svängbara. Nu kommer lillebror vilken dag som helst och vi har bytt ut vår Cameleon till en Donkey och de stora framhjulen som både Buffalo och Donkey har är gudomliga!
  Vi bor i Linköping kan tilläggas och även om det inte är som i Norrland här så ska vardagen vara enkel och hjulen bidrar verkligen till det.

 2. Erika Tegström

  Att prioritera en lätt vagn är något jag önskar vi hade haft möjlighet till. Är ganska tungt (även om den är lättrullad) att styra 17 kg vagn plus, just nu, 9 kg bebis. Att lyfta in i en bil är riktigt, riktigt tungt.

 3. Frida

  Så snygg vagn! Jag och min man beställde också därifrån! Gick jättesmidigt och vagnen levererades hem till dörren. Vi valde också en bugaboo Cameleon 3 fast all black. Vi ville också ha en nätt och smidig vagn. Längtar till bebis ligger i den (BF+4 idag)!
  Kram

stats