Ida-Marie Isaksson

leather&denim.

DSC_0629-2

DSC_0564

DSC_0563

DSC_0624

DSC_0556

DSC_0545

DSC_0550

Denim shirt Cubus (new!) // Pants H&M Mama (New!) // Shoes Nelly // Eyewear Gucci // Bag Chanel // Watch MK

Två nya favoriter i Garderoben. Dessa får mig att faktiskt känna mig rätt slank trots bulan där i mitten. Ser vi vad lätt det är att ”dölja” med rätt kläder? Nu går jag inte in för att dölja den men jag är inte så förtjust i tighta bomullströjor ännu. Sen kommer jag nog inte ha nått val. Men jag vill hålla det lite mer ”fashion”. Fler skjortor av denna typ ska definitivt inhandlas!

– – –

Two new favourites in my wardrobe. These items actually makes me feel kind of slim even though there’s this bump in the middle. Incredlible how easy it is to hide in photos!  Just to be clear I don’t want to hide it, but I don’t like all theese tight cotton clothes many pregnant girls wear either. I’d like to keep it fashionable as long as it’s possible. More shirts are def o my shoppinglist.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    OJ, då får du fråga mina frisörer 🙂 jag slingar med kalla blonda färger och tvättar det med silverschampo för att behålla den kalla tonen! TACK för grattishälsningen och komplimangen fina du <3

stats