Ida-Marie Isaksson

fringy.

DSC_0366

DSC_0334

DSC_0389

DSC_0398

DSC_0400

Kimono Sheinside // Top & Skirt H&M // Belt Kappahl // Shoes Nike AF1 // Bag Chanel

Tack för alla kommentarer ang era erfarenheter kring tidiga sammandragningar. Det är skönt att höra att man inte är ensam. Och jag hoppas och tror att oroliga googlande blivande mammor kommer att trilla in här och läsa era erfarenheter. vilket känns bra! TACK!

Idag är det match igen och vi inväntar lite besök. Jag ska iväg på ett möte och sedan ska jag äntligen inhandla en efterlängtad grej, en investering jag sparat ihop till länge! Längtar!

– – –

Thank you for all the comments concerning early contractions and you own experiences. It feels good to know you’re not alone. I hope that some worried googleing mom-to-be’s will end up here and find this helpful and calming as well. THANK YOU!

Today it’s gameday again and we are expecting visitors from up north. I have a meeting and then I’m gonna purchase a thing I’ve been saving up for for a long time. Excited!

LOVE / I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Browneyedgirl

    Jag har haft problem med tidiga samman dragningar med alla 3 barn. Från vecka 14 började mina och det var trist som bara den, fick lära mig att inte stressa och hålla ett mycket lugnare tempo.
    I vecka 36 kom mina barn och mådde fint 🙂 Kram och ha det bra fina <3

stats