Ida-Marie Isaksson

Birkenstock Arizona

birks

Igår klickade jag hem ett par Birkenstock Arizona all black. Det tog sin lilla stund att vänja sig vid tanken att jag skulle bära ett par Birkenstocks i modesyfte och den fantastiska kvinnan som omvänt mig heter Sincerely Jules. Min favoritbloggare och intagrammare nummer 1. Nu längtar jag tills de anländer, detta kommer att bli en fotriktig och skön sommar!

Idag blir det ännu en dag på kontoret. Har en massa som ska bli klart innan jag tar helg. Ikväll står ett event också på schemat. Studio Neat’s VIP-invigning. Läs mer här

– – –

Yesteraday I clicked on a pair of Birkenstock Arizona All black. It took some time for me to get used to the idea of Birks combined with fashion, and the girl who turned me is the amazing Sincerly Jules. My favourite blogger and instgrammer of all.  canät wait for them to arrive, this will be a comfy summer!

Today will be an office day. Got tons of stuff to finish before the weekend starts. Tonight I’m going to the VIP-opening party for Studio Neat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats