Ida-Marie Isaksson

sunkissed.

DSC_0418

DSC_0417

My favourite necklace, so simple and clean. Yesterday outfit coming up later

God morgon! Hade ni en bra fredagkväll? Jag firade Ida & Annso och deras nya salong Studio Neat. Makalöst stolt över dessa ambitiösa & drivna damer. De är energispridare och motivationshöjare, precis såna människor jag älskar att omge mig med och jag är så glad för deras skull. Återigen GRATTIS till er dröm som gått i uppfyllelse och lycka till! Ser ni förresten att jag har fått tillbaka den där gyllene grek-färgen? Det är Annso som gett mig en spraytan med helt perfekt resultat.

Nu ska jag äta lite frulle. Idag står fotboll på schemat. Mickes gamla lag spelar en träningsmatch och vi ska självklart stötta!

– – –

Morning! Did you have a good friday night? I celebrated Ida & Annso’s new Beauty salon. I’m so proud over theese ambitious and driven ladies. They are energyboosters and so motivational, exactly the kind of people I love to keep close and I’m so happy for them. Again, CONGRATULATIONS for making a dream come true and the best of luck. Btw.. you may notice that I’ve got the Greek tan back? Annso did a spraytan on me, perfect result!

Now it’s breakfast time. Today we’re supporting Mike’s old team playing a friendly game!

HAPPY WEEKEND! LOVE / I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats