Ida-Marie Isaksson

yesterdays dinner.

Photo-2014-05-28-20-49-04

Photo-2014-05-28-19-45-24

Igår åt vi middag tillsammans med familjen Nillson/Edler på en supermysig taverna i Varkiza. Varkiza ligger 5 minuters bilresa från Glyfada bort från Athen längs kusten. Första intrycket är verkligen pittoreskt, underbart! Pastellfärgade bord och stolar var utplacerade direkt på stranden, lanternor, pappersdukar och havets brus. Jag lade just upp en video på Instagram om ni vill se, det måste liksom upplevas med ljud. (@idamarieisaksson heter jag där) Lillan lekte nöjt i vattnet medan vi väntade på maten. Maten var fantastisk, seafood när den är som bäst! Jag och M delade på Moules och grillade räkor. Trots att solen gick ner så kunde vi sitta ute och njuta i bara shorts/kjol till halv 10. Grymt ställe, underbara Grekland!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats