Ida-Marie Isaksson

show some skin.

DSC_0628

DSC_0598-2

DSC_0602

DSC_0618-2

DSC_0607

DSC_0626

DSC_0609-2

DSC_0611

DSC_0642

Top NEW! Sheinside.com // Shorts NEW H&M // Shoes Zara (similar here) // Bag LV // Bodychain Bershka (similar here)
Sunnies E&E // Watch Michael Kors

Jag glömde visst knyta skosnörena, snurrhöna! Dessa shorts är ett riktigt bra köp. Helt underbart lufitga och sköna och de passar till precis allt. Enkla att både dressa upp (som ovan) och att matcha med ett par sandaler och en slapp t-shirt. Bra pris också, du hittar dem här!

Ny bil, check! Vi har haft en härlig dag på ett svalt och luftkonditionerat köpcentrum i Norra Athen. Jag hittade en underbar klänning som nog blir bra till bröllopet, den fick iaf följa med hem liksom några härliga slappa shorts i silke. Nu har jag just tränat och ska kasta mig i duschen. Middag med Ullis och Micke på en strand i Varkiza står på schemat! Och senare ska vi såklart se på landskampen. Heja Sverige!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Supersnyggt! Måste få fråga en lite personlig fråga, när du sådan blus eller klänning med tunna axelband, vad har du för bh då eller kör du utan? Jag har hittat en fin sommarklänning med tunna axelband och bar rygg, men jag känner mig inte bekväm med att vara utan bh. Har du nått tips?

 2. Mcsmarie

  Med risk för att verka tjatig men MY GOD vad snyggt!! Det här är en av de snyggaste outfiter jag sett på dig! Åh du är så sjukt vacker! Gillar verkligen din blogg! Otroligt fina bilder och du inspirerar verkligen med din snygga stil! Tack och ha en fin dag! Kram!

 3. Browneyedgirl

  God morgon<3 Vilka läckra shorts. Helt underbara. Och blusen är jättefin med.
  Speciellt med lite färg på kroppen 🙂
  Skönt att det löste sig med bilen. Kram och ha en fin dag

stats