Ida-Marie Isaksson

car trouble.

DSC_0738-3

Dubbel från Umeå! Du hittar solglasögonen här & örhängena här

Hej på er!

Vi har just käkat middag på ett nyöppnat steakhouse här i Glyfada som heter Bukowskis. Superfin inredning och goda pulled pork-burgare. Vi skippade efterrätten och tänkte åka till IKEA och köpa godis *halleluja*! Men på väg dit så kokade bilen! Motorlampan började lysa och det hördes ett pysande ljud bakom ratten, det rykte till och med in lite genom ventilationen. Gah så läskigt! Tur man har lite erfarenhet av sånt sen barnsben då skruttiga bilar var standard, (inte kul när topplocket rykte mitt i ingenstans). Jag kände iaf igen tecknen… Vi stannade och den rykte lite, det pyste och kylaren var TOM! Den kallnade dock snabbt och vi fyllde i typ 4 liter kylarvätska. Det verkar dock som att vår kylare läcker, för den fortsatte att pysa hela vägen hem och väl hemma så var kylarbehållaren typ tom igen. Åh så drygt! Hoppas vi får en ny snabbt, jag vill ju ha godis:)

Edit: Ny bil imorgon, pjuh!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats