Ida-Marie Isaksson

My beutysecrets: Tired Eyes.

DSC_0475

Trötta ögon? Jag avskyr verkligen de där påsarna som dålig sömn medför. Här har ni mina bästa vapendragare när det kommer till påsar under ögonen.

Exuviance Brightening Bionic Eye Creme – Mirakelkräm! Gör mörka ringar synbart mindre framträdande och förstärker effektiviteten av hudens naturliga förmåga att ta bort de mörka pigment som ger upphov till de mörka ringarna. Hjälper till att förbättra hudens struktur, ger ökad fasthet och stramar upp ögonkonturen, vilket gör de mörka ringarna mindre synliga. Minimerar och motverkar påsar under ögat. Läs mer här (skincity.com)

Exuviance DePuffing Eye Serum – Patenterade ingredienser som på många plan motverkar svullna ögon. Ökad microcirkulation ger  stärkt hud och minskat vätskeläckage ut i huden. Neoglukosamin stärker huden och minimerar rynkor, huden kring ögonen blir spänstigare. Microfillers ger omedelbar antiagingeffekt.  Applikatorn fungerar dessutom som massage för att dränera vätskan. Läs mer här (skincity.com)

Utöver dessa två på bild har jag också en SOS-lösning som jag använder när det är kris. Nämligen Exuviance Intensive Eye Treatment Pads. De smidiga engångsförpackningarna innehåller ingredienser som ger maximalt med fukt och anti-age effekt. Lactobionic acid återfuktar på djupet och stimulerar cellförnyelsen, verkar spänstgivande och reducerar märkbart fina linjer. Padsen har en omedelbar uppiggande effekt på trötta ögon! Läs mer här (skincity.com)

DSC_0480

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Fick ett test med ögonkräm från Exuviance sist jag handlade på Skincity, och det är den första ögonkräm jag testat som verkligen hjälpt! Nu måste jag testa mer från det här märket känner jag!

stats