Ida-Marie Isaksson

New makeup.

DSC_0460-4

DSC_0476

DSC_0470

Lite nytt i sminkväskan från Clarins

Mineral Loose Powder – ett lättare mineralpuder som håller sminket på plats. Det är perfekt för sista touchen, ytan blir matt och jämn. Detta passar mig som gillar en naturlig look, bare minerals foundation kan ibland kännas lite tjock, detta är mer transparent och ett bra komplement. Pudret har en aning skimmer, men upplevs ändå som matt.

Instant Light Brush-On Perfector – En tunnflytande ”concealer” som är perfekt för området under ögonen där man kanske är lite mörkare. Den reflekterar ljus vilket ger en frisk och pigg look. Jag har den numera alltid i handväskan och använder den som touchup under dagen över min heltäckande concealer som jag lägger när jag sminkar mig.

Instant Light Radiance Boosting Complextion Base – Detta är en primer som via avancerad teknik gör att din hy får mer lyster. Den jämnar ut hudtonen en aning och ljusar upp mörkare omräden. Den kan användas ensamt eller under din foundation.

Instant Light är verkligen en favoritserie, läppglanset därifrån är en såååå bra!

Jag har köpt mina Clarins (och andra märkesprodukter) via eleven.se, de har mycket bättre priser än i butik! 

Tips: På Chic’s startsida kan ni dessutom vinna ett hudvårdsset från Clarins!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Åhh älskar verkligen din blogg! Jag är hooked 😀 Finns det någon dag som är lite sämre går man in på din blogg och får en boost av ny energi! Alltid så fina bilder, och allt är så äkta och genuint 🙂 ville bara säga det, och ha en underbar resa 😀 Kan inte du lägga ut en bild på det smink du använder? 🙂

stats