Ida-Marie Isaksson

Workout routine.

DSC_0254-2

Nya shorts från Nike, jag älskar tightsen på insidan!

Måndag och planer för veckan smids. Jag skaffade ju gymkort i veckan för att få fart på kroppen lite och det var precis vad jag behövde. Nu kör vi lite hälsomånad här hemma där vi försöker peppa varandra till träning och bra kost. Kul att göra tillsammans! Jag kör lite varierad konditionsträning och styrka för mina axlar. Förra veckan blev det spinning, crosstrainer och intervaller på löpbandet. Jag har aldrig varit en löpare men intervaller är faktiskt jäkligt kul. Jag tror liksom inte att jag kan, men med den metoden så går det hur bra som helst. Nu gäller det bara att hålla sig i skinnet och inte träna på för hårt, sist jag blev betuttad i intervallträning fick jag  ju en stressfraktur efter typ 2 veckor! Gick på liiiiite för hårt 🙂 Igår var en vilodag och jag känner fortfarande lite ömhet i höften, så idag blir det ett spinningpass som är något skonsammare mot lederna.

Mina intervaller:
Jag kör 15 minuters rask promenad som uppvärming, ej mindre! Får igång hjärtat och blodcirkulationen. Jag upplever att flåset och pulsen hålls under kontroll resten av passet om man är ordentligt uppvärmd. Har du superkondition så kanske det inte är något problem. –3 min löpning (speed beroende på vad du klarar av, jag kör ca 10) –1 min vila (promenad)
-2 min löpning (snäppet högre speed eftersom den är kortare) –1 min vilaUpprepa! Jag körde 40 minuter (inkl uppvärmning) förra veckan, denna vecka blir målet 50 min.

I lurarna när ja känner mig trött:
Waves – Robin Schulz
All of Me (Tiësto Remix) – John Legend
Cannonball – Lea Michele

Har ni några bra powerlåt-tips som får er att känna er oövervinnerliga?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Låttips behöver man alltid, du får gärna lägga ut en lista om du får många härliga tips! 🙂 Här kommer några inte så nya men peppiga träningslåtar som ständigt är på min lista! Beyonce – Countdown, Florence + the machine – You got the love, Gossip – Standing in the way of control och Kid Cudi – Pursuit of happiness 🙂

stats