Ida-Marie Isaksson

On top.

DSC_0714-2

DSC_0785-2

DSC_0759-2

DSC_0713-2

DSC_0729-2

DSC_0789

DSC_0793-3

Tee H&M (new!) // Heels Zara // iPadcase Victorias Secret // Watch Michael Kors // Eyewear Rayban

Ser fram emot att få hem min man inatt, blir nog en film och lite lösgodis som Patrick och Magda var så snälla att ta med från Sverige. Idag har jag spenderat eftermiddagen med lite jobb och fotboll. Min fina vän Tess skickade en bild från mitt vardagsrum där en annan spelare nu bor och de hade samlats för att se Gefles premiär. Härligt att se att ”traditionen” hålls vid liv, önskar jag hade dem allesammans här!

//

För att gå över på lite allvarligare ämnen. Jag är lite bedrövad över vad som hände i Helsingborg idag. En supporter misshandlades till döds vid oroligheter innan matchen. Jag känner en sån avsmak till vuxna människor som förenar fotboll med fylla och bråk. Jag lider med alla spelare, ledare och äkta allsvenska supporters som tvingas förknippas med detta. En skam för sporten! Vänd nu blickarna mot er själva och rannsaka vad ni sysslar med istället för att bara göda hatet ni har inom er.
#fotbollskärlek

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats