Ida-Marie Isaksson

pike neck.

DSC_0944
Måndag och ny vecka igen. Tiden bara springer iväg! Denna vecka ser jag fram emot att äta bättre (mindre salt) och att lägga in en högre växel med träningen. Jag känner att jag är tillbaka från min virusinfektion igen så nu är det dags att jobba upp konditionen. Idag ska jag på massage för att försöka bli av med en envis nackspärr jag har haft hela helgen. Första gången jag skadade blev jag rädd för en monstergädda när vi fiskade med Orlov, haha, jag sprang upp och ställde mig på ett tågspår! Tror jag slet av en muskel eller nått. Gädd-spärren kallar jag den för. Gädd-skräcken är ett barndomstrauma, jag älskar att fiska och har gjort det hela mitt liv. Men stora läbbiga monsterfiskar kan hålla sig borta från min mask!

//

Till helgen får vi efterlängtat besök också. Våra vänner från Västerås! Bra vecka coming up!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hej! kikar alltid in hos dig och det är alltid kul att ta del av din vardag i vackra Aten! 🙂 Hur är det att bo i Glyfada? Kan du inte visa bilder på lägenheten? Så nyfiken! 🙂

stats