Ida-Marie Isaksson

c3 Mix&Go

DSC_0473

DSC_0483

Oh yes! Nu ska jag bara handla råvaror och förbereda för min detox. Har redan experimenterat lite och hittat en god detoxsmoothie av det jag hade hemma. Viktigt att förbereda sig ordentligt innan man kör igång för att lättare kunna göra nyttiga val när man är svag och sugen på godsaker.

Lite mer om C3 Mix & Go. Denna mixer hade jag även hemma i Sverige och jag älskar den. Liten, smidig & lätt att göra ren. Man tar bara bort knivdelen från den stora motordelen och sköljer den under kranen. Jag kör is i den (trots att de inte rekommanderar det) och det är inga problem. Någon frågade om morötter och det går också hur bra som helst! Jag häller alltid upp smoothien i ett glas men man kan också använda de medföljande plastlocken direkt på behållaren om man vill. De säljs på de flesta stora kedjor, bl.a här för 299 kr.

Oh yes! Time for a healthy detox. I’ve already experimented a bit and found a delishious and healthy detox-smoothie. So today I’m going grocery shopping, preparations are the key to success!  This is my new Blender ”C3 Mix & Go”. Have had it for a long time back in Sweden and I love it. It’s smart, light and easy to clean. It handles ice and hard vegetables like carrot perfectly. I always pour it into a wineglass but  u can use the lids directly on the containers if you want to. I don’t know if it’s availeble outside Sweden though. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marielle

  Hej, kan du inte lägga ut hur du kör detox va du blandar för goa ”drinkar” osv. Detta är nåt nytt för mig men kanske värt o prova då de är godis var o varannan dag tyvärr 🙁 Kanon blogg sagt de för ut o måste bara säga de igen. Du har bra blandning och så fina bilder de gör mycket.

 2. Alexandra

  Har precis borjat folja din blogg,och gillar verkligen din stil!
  Jag bor ochsa utomlands ,sa det ar lite extra kul att lasa din.
  Ska ochsa borja detoxa nu,och din mix verkar ju toppen,undrar om du fick den ned skickad
  till Aten av Siba?

stats