Ida-Marie Isaksson

Friday fun.

20140126-095857.jpg

Fredag! En av de bästa dagarna på veckan om du frågar mig. Freedagsfeelingen är lite svår att hitta när man lever detta liv, liksom alla med oregelbundet schema och ständigt helgjobb kanske känner. Men man får göra vad man kan för att göra den speciell. Jag ska städa lite oh hoppas att mannen kommer hem med en bunt färska blommor efter träningen *blink*. Vi ska laga en god middag och se på film. Vi fick wifi igår så nu kan vi äntligen se på ”tv” igen, började nästan sakna den där burken. Tack för alla tips om sidor som streamar, ni är bäst!

Friday! One of the best day’s of the week if you ask me. It’s difficult to get that wonerful friday feeling when you live a life of irregular & weekend work, I think alot of you know what I’m talking about. But you do what you can. I’m cleaning the house and I hope Mikael bring fresh flowers after training *wink*. We’re making a delishious dinner and watching a movie. We got our WIFI yesterday, so now we can watch tv again. Almost started missing that thing. Thanks for all the advice on streming, youre the best!

MAKE TODAY AWESOME!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats