Ida-Marie Isaksson

Bobble filtered water

lavender-bobble-large-carry-cap_1
Jag dricker vanligtvis massvis med vatten men vågar inte dricka så mycket ur kranen här eftersom det är en annorlunda bakteriekultur som man måste vänja sig vid. Att köpa vattenflaskor är förödande för miljön och jag planerar att börja dricka kranvatten så fort det går. Så jag har köpt en” Bobble”, som är en vattenflaska med kolfilter. En riktigt smart uppfinning som tar bort kemikalier, organsika partiklar, klorin och doft. Dessutom gynnar det miljön då man inte köper en massa vattenflaskor. Varje filter (man byter efter 2 månader) motsvarar 300 vattenflaskor och flaskorna är BPA och PVC fria. De flesta restauranger här använder filtrerat vatten så lika bra att börja själv! Billig var den dessutom ca 13 euro för en flaska och ett filter på INTERSPORT!

I always drink alot of water but the water has a bacterial culture than home so you gotta start carfully to not get sick. So since we moved here we’ve been buying waterbottles. It’s devestating for the environment and I’ve planned to start drinking tap water as soon as possible. So I’ve bought this bottle called ”Bobble” with a carbone filter to start drinking the municipap tap water. Such a smart invention! The filter removes chlorine and organic contaminants from municipal tap. makes water taste better, crisp and clean. Each bobble filter equates to 300 single-serve bottles. after 1 year, you alone have removed thousands of bottles from the environment, simply by filtering the water from your tap. bobble is BPA free, and free of Phthalates and PVC. Most restaurants here serve filtered water so I’ve already tested without any problems. It costs about 13 euro and I found it at INTERSPORT.

Nån som testat? Anyone tried it?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Hej! När vi bodde i Aten hade jag en Brita kanna, oxå med kolfilter, finns i olika stl. Sen fyllde jag glasflaskor och hade i kylen för att alltid ha gott kallt vatten. Men denna är ju snygg när man är på språng. Lycka till i Grekland!

  2. www.naancys.spotlife.se

    Gud vad smart! En sådan måste jag köpa till mig med då vi bor i Cypern. Tycker det är så jobbigt med alla vattenflaskor som man bär med sig överallt.

    Härlig blogg förresten och lycka till i greklandet 🙂

stats