Ida-Marie Isaksson

I’m gonna go have a quick Eiffel Tower

DSC_0187

Ny ring från Claires // New ring from Claires

Mikaels lagkamrat som är från England har uppmärsammat oss på ett ”språk” de använder där som heter Cockney Rhyming Slang. och nu är det kaos med språket här hemma. Man har bytt ut ord som t.ex shower och säger istället eiffel tower. ”I’m gonna go have a quick Eiffel Tower”. Helt random, och de är så vedertagna att man till och med förkortar orden och ändå vet de precis vad man menar. Som t.ex Mobile Phone = Dog Bone = Dog. Helt oförståeligt för utomstående. Nice legs är t.ex Nice Scotch Eggs, men det räcker med att säga Scotches. Eller ”I hit my loaf of bread” haha Svinkul!

Mikael’s teammate Cookie who is from London has introduced us on a ”language” they use called Cockney Rhyming Slang. And now it’s chaos at home we replace every other word. They have replaced words such as ”shower” and says instead eiffeltower. ”I’m gonna go have a quick Eiffel Tower”. Completely random, and they are so accepted that even shorten words and yet they know exactly what you mean. Such as Mobile Phone = Dog Bone = Dog. Completely incomprehensible to outsiders. haha …. Nice legs are eg Nice Scotch Eggs, but suffice it to say Scotches. Or ” I hit my loaf of bread”. Hilarious!

English Rhymes with Cockney
Feet Plates of meat Plates
Teeth Hampstead Heath Hampsteads
Legs Scotch eggs Scotches
Eyes Mince pies Minces
Arms Chalk Farms Chalk Farms
Hair Barnet Fair Barnet
Head Loaf of bread Loaf
Face Boat race Boat race
Mouth North and south North and south
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats