Ida-Marie Isaksson

rinsing out bad energy.

DSC_0376
Solen är tillbaka efter en dags absence. Idag vaknade jag mycket piggare och nu ska jag hoppa upp på crossen för en morgonrunda. Jag är sugen på att köra en detoxhelg (min egna lightvariant). Det har blivit alldeles för mycket vitt bröd, kaffe och sötsaker den senaste tiden och de är mina svagheter. Jag tror dessutom att det är det frossandet som fått mig att känna mig så trött och energilös på mornarna. Då är min naturliga och skonsamma detox den bästa medicinien! Förra gången slutade jag dricka kaffe helt och hållet, jag slutade med mina smärtmediciner, sov bättre och blev så mycket piggare och gladare. Jag återkommer om det när/om jag kör igång. Skulle vilja få hem min Mix and Go innan.

The sun is back after a day of total abscense. That’s enough! I woke up much more energetic, time to have a run on my crosstrainer! I’m thinking of taking a detox-weekend. (my own light-version) I’ve had so much white bread, coffee and sweets recently and I think that’s what’s making me feel tired and lacking energy in the mornings. My natural and easy Detox is the best medicine for that! Last time I stopped drinking coffee, stopped taking painmeds after surgery, slept better and I was so much more energetic and happy. I’ll write more about it here when I start, just waiting for my Mix & Go blender to get here!

Hope youre all having a awesome wednesday! Otherwise – make it awesome!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin

    Åh ja, berätta gärna när du kör igång och hur det går. Jag skulle behöva göra detsamma. Har varit SSK i ett år precis nu och har jobbat natt i en månad här nu, vilket resulterat i trötthet och någon slags degkropp med sockercravings… Suck!
    Hur ofta gör du om ditt hår? Använder du om något av det eller byter du allt?
    Kan du tänka dig att jobba som SSK utomlands något?
    Jättefin blogg har du, kram.

stats