Ida-Marie Isaksson

Inred med gardiner – få större och ljusare rum!

Innehåller Reklam / Samarbete med Jotex

Med hjälp av Jotex Gardinguide har jag äntligen hittat rätt bland alla gardiner och upphängningar. Jag har tidigare varit lite tveksam mot gardiner då jag vill har maximalt ljusinsläpp och känsla av yta i rummet. Men den här typen av upphängning och gardiner gjorde det bara ännu bättre. Rummet känns större, högre till tak, ljusare och det ser ut som att hela väggen är ett enda stort fönster. Tummen upp!

Jag hittade inspiration bland alla bilder i guiden och fann de mest underbara gardinlängderna – länk, tunna och skira men ändå med ett fint fall. I och med att vi har 3 fönster så valde jag att sätta upp längder vid sidan om varje fönster, samt mellan fönstrena för att gömma alla karmer som avgränsar fönstrena och på så sätt skapa synvillan att fönstret är ett. Jag hängde upp gardinerna med en takhängd skena för att få en lång, böljande känsla av högt till tak. Mina gardiner är 20 cm längre än takhöjden, jag gillar när gardinerna böljar ut på golvet. Det ger en magisk mjuk och härlig känsla i rummet! Det luktar vår ?

Och vet ni vad? Med koden CURTAINGUIDE får du 20% rabatt* på alla gardiner till och med 22 april 2018<<<
llkor: Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Endast en gång per kund

Hoppas den kommer till nytta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats