Ida-Marie Isaksson

Ny kamera till blogg & instagram bilder!

I samarbete med Olympus

(En  rabattkod på 20% kommer till er längst ner!)

För några dagar sedan fick jag hem min nya Olympus Pen E-PL9 och redan innan var jag riktigt förväntansfull på denna kamera som verkar vara perfekt utformad för att ta bra bilder, enkelt flytta över dem till mobilen var man än är och sedan redigera i önskat program. En perfekt bloggkamera eller instagramkamera med andra ord. Redan från första stund insåg jag att den är galet användervänlig. När man har kameran i autoläget och tittar på bilden man vill ta, kan man enkelt via touchscreen ändra kylan, ljuset, skärpan och saturationen. Man ser vad som händer i skärmen och behöver inte ta en provbild för att testa – så skönt! Så att man har alltså en perfekt färdigredigierad bild redan innan man tagit den. Sedan tar man bara på ikonen för sammankoppling och öppnar appen på telefonen så har man alla bilder man tagit där – så kan man välja vilka man vill spara.

En annan fiffig funktion är fjärrstyrningen. Man kan ställa upp kameran på någonting och öppna fjärrstyrningen på mobilen – då ser man det kameran ser i mobilen och kan ändra inställningar och trycka av där. Perfekt när man vill fota outfits, eller gruppbilder och inte har någon som kan ställa upp.

Här är några bilder jag har tagit med kameran – utan att redigera efteråt! Lite olika inställningar på ljus/skärpa och kyla inna jag tog bilderna. Jag lägger upp en video i min story sedan som visar exakt hur det går till!

Kameran har också inbyggd selfieskärm, filmar i 4 K, inbyggd blixt, ART-läge med roliga filter mm.

Jag har fått en kod som bara gäller denna helg, alltså 23-25 mars. Den ger dig 20% i Olympus Webshop! (klick)
Koden är ”IDAMARIE20”

Kolla in min instastory om ni vill se en video på hur kameran fungerar!

*rabatten gäller på allt utan PRO-produkter.

Fri frakt på ordrar över 890kr

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats