Ida-Marie Isaksson

Coolaste solglasögonen hittar du här – få 2 par för 1 med min rabattkod!

I samarbete med Saint Sam

Om ni har missat Saint Sam så tycker jag ni ska gå in och kika på en gång. Så många balla solglasögon som stucker ut från mängden! Jag fick hem dessa smala (och några andra som jag ska visa) riktigt snygga solglasögon i veckan. De finns i flera färger och är bara så jäkla coola! Jag har letat så länge efter smala små glasögon så jag blev så glad när jag hittade märket!

Jag har fixat en riktigt bra rabattkod där du får det ena paret gratis när du köper 2! Med koden idamarie2for1 får du alltså 2 för 1.

Om ni såg min instastory igår så såg ni att Vincent också diggade de nya solisarna. Jag är lite fundersam om han smög med de rosa till förskolan för jag hittar dem inte någonstans ?? (edit: sant, han hade burit dem så stolt imorse så Micke hade inte haft hjärta att ta dem, de är på hans hylla på förskolan (han fick absolut inte ta dem därifrån)?)

Nu ska jag jobba vidare. Fotografering av nästa veckas material, samarbeten och utkast som ska in! Sedan ska jag och min lilla kotte ha Fredagsmys för hela slanten. Micke är på kickoff på ett spa i Båstad med laget, den lille lyxaren! Ciao!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats