Ida-Marie Isaksson

Det är min nya obsession

Innehåller reklam/adlinks (cervera)

 

Jag äskar koraller i olika former (fejk ALLTID!) och denna gulliga korall i keramik från By On pryder vårt matbord just nu tillsammans med den växande Stoff-ljusstaken.  Jag har sett flera ståtliga koraller och havstulpaner som jag är sugen på att köpa, men känner att det nästan är en mani, Kan man få för många koraller?

Eftersom jag har fixat färdigt i trappen (nästan) nu så börjar jag redan leta efter nästa projekt göra om hemma. Och kanske blir det denna gråa vägg. Jag vete tusan vad jag ska ha för färg dock, kanske en brunrosa, eller blågrå? Två vitt skilda toner, jag är nog en bit ifrån ett beslut ändå… haha.
Men det är ju SÅ kul att förändra! Vad tycker ni?

Nu ska jag runda av jobbet här hemma och lägga mig soffan en stund, Har sovit SÅ dålig inatt så jag är helt färdig! Micke ska på årsmöte med HIF ikväll så jag ska mysa i soffan med en bra serie. Började kolla på en MEGAbra igår. Ska göra en liten lista med min senaste serietips till er, har några nya favoriter som är värda ett tips!

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Så snyggt med koraller! Blev lite nyfiken på urnan som står på bordet, finns den att få tag på tro?

    1. idaisa

      Den kommer från Butik Linnéa, de har en webbshop men är osäker på om den finns kvar, den var poppis! ??

stats