Ida-Marie Isaksson

Trappan är färdigrenoverad! Före- och efterbilder!

Innehåller adlinks

Nu är vår lilla minirenovering av trappen nästan helt klar! Fler förebilder här! Sista penseltagen i taket blev gjorde igår tack vare en snäll granne med superstege och en sprillans ny tavelvägg är uppe. Hittade idén när jag surfade runt på nätet efter inspiration för trappor. Jag tycker att det ger den där höga väggen liv och ett snyggt blickfång i den omöblerbara hallen. Rummet känns större och framförallt ljusare efter ommålningen. Nu fattas bara den där attans lampan, tror det blir denna i svart. Och just det, kanske trappmattor också! Är det någon som har testat dessa från Ellos? Sitter de fast?

Alla posters och ramar är köpta på Framia.se. Jag gillar deras unika posters, dem är inte som alla andra och kvalitén är fantastisk. Tivolipostern är magisk! Alla ramar har glas av bra kvalitet vilket ger en snygg reflektion. Det är såna småsaker som ger en exklusiv känsla när de hänger uppe.
Jag har också fixat en rabattkod så att ni får 20 % på ett helt köp, Knappa in IDAMARIE158 i varukorgen innan ni checkar ut.

Nu ska jag börja fixa mig lite för kalas & inflyttningsfest!
Ha en trevlig helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats