Ida-Marie Isaksson

Mot Malmö

Innehåller reklam/adlink (Bubbleroom)

Goddagens darlings! Hoppas ni mår bra! Jag är hemma och vänder, snart styr jag kosan mot Malmö för en mysig bloggmiddag med en samarbetspartner. Så trevligt att träffa nya människor i denna bransch. I detta jobb har man ju väldigt få kollegor man träffar ofta och man jobbar väldigt mycket ensam (om man bor utanför Stockholm eller inte har möjlighet att resa så mycket.) Till Stockholm blir jag bjuden flera gånger i veckan, men det funkar inte riktigt! Så riktigt kul att det anordnas något i Malmö istället! Nu ska jag svida om från jobboutfiten (ljuvlig kofta här) till något lite mer passande! Ses på instastories! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats