Ida-Marie Isaksson

Juicer, smoothies & smoothie bowls

Innehåller reklam – annonslänk (cervera)

smoothie-vitaboost

Nästan varje dag gör jag en juice, smoothie eller smoothie bowl. Det finns inget godare, nyttigare eller lättare! Mums!
Sedan jag skaffade mig en ny blender ”Vitaboost” från Bosch så har möjligheterna vad jag kan göra för typ av smoothie ökat markant. Med sina 2,2 hästkrafter (!) maler den ner precis allt till önskad konsistens. Den tar is utan att man märker det, mixar lätt egen mandelmjölk och jag har hört att den kan mixa avocadokärnor (om man nu skulle få lust till det) Blendern är helt otrolig effektiv och snabb. Och ett annat superplus = inga jobbiga delar att rengöra. Bara en behållare och ett lock, dem går dessutom att diska i maskin.  Jag tackar ”Foodpharmacy” för rekommendationen!

bosch1

bosch2Jag undrar om ni skulle vilja ha lite recept på goda/nyttiga/mättande smoothies här i bloggen?
Här är min och Mickes favorit när vi är lite sötsugna. Den är så god, mättande och fräsch med minttouchen!

Mango- & Banansmoothie med mynta

1 mango
1 banan
Osötad Mandelmjölk
3 myntablad

Lägg i mixern och välj ”smoothie” programmet. Häll i extra mandelmjölk om du önskar lättare konsistens.

Toppa med mynta och njut!

fresch-smoothie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats