Ida-Marie Isaksson

IKEA HACKS

Innehåller adlinks

ivar-svart

ivar-betsad

Jag är absolut inte den första och inte den sista att göra magi av IKEA’s prisvärda IVAR. Jag ville ha mer förvaring nära köket och den skulle vara mörk så jag betsade IVAR i två lager med svart lasyr BEHANDLA. Jag älskar det råa, naturliga uttrycket man behåller när man betsar. Hyllorna  har 50 cm djup så dem rymmer t.ex en massa rekvisita till stylingar och en massa stora köksskålar, vaser och karaffer som bara används ibland och tar upp onödig plats. Inredningen i det här rummet är inte riktigt klar, jag tog bara det jag hade hemma. Jag skulle vilja ha upp en stor rund spegel (så bra pris!) eller en skulptur på väggen. Och en stor fin statement-lampa som den här. eller två vägglampor som den här Men det blir ett framtida projekt!

Ha en fin söndag min vänner!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Snyggt. Jag blir såååå sugen också. Betsa du med en trasa? Går det åt det bruna eller svarta hållet tycker du? Och målade du invändigt också ?? så fint gjort. Bra jobbat ??

    1. idaisa

      Tack söta! Jag betsade med en pensel. Den bryter åt det bruna hållet eftersom träet är så varmt. Man måste nästa grunda med nått kallt (vitt eller svart) för att få det att bryta helt åt svart tror jag. Jag är sugen på att köra ett varv till men burken tog slut 🙂 Nej inte invändigt, det blir så mörkt där inne då tycker jag (plus jobbigt) Jag hade bara en burk också 🙂 Trevlig helg!

stats