Ida-Marie Isaksson

12 h sömn och en intressant reflektion

rund-spegel

soderhamn-soffa

vardsgsrum

Igår kom Micke hem igen, Så härligt underbart! Ingen blev lyckligare än den friske (HALELUJA!) lilla Vincent som fick gå ut med honom och leka i 2 timmar medan jag vilade.
Har ni också märkt att ljuset är tillbaka? Nu när solen skiner märker man att det är ljust så länge på eftermiddagarna och ljuset liksom tar sig in mycket längre i huset på nått vis. Även fast det är kallt känns det att det är vårsol som är på G! LYCKA! Och vet ni? Jag sov 12 timmar inatt – helt sjukt. Men har man snittat 3 timmar/natt i en vecka och dessutom är lite förkyld så är det kanske inte så konstigt. Känner mig som en helt ny människa idag.
En intressant reflektion jag har gjort med att vara själv kontra när Micke är hemma, som jag nästan hade glömt för att Micke inte varit på så många bortamatcher pga skada senaste året. Det är är vilken ordning och struktur jag har när han är bortrest. Wow liksom, det är en glimt av den gamla Ida bf child haha. När han kommer hem så blir det lite kaos. Det är nog för att jag släpper delar av ansvaret då och har lite svårt att få överblick och att få saker gjort. När man är själv måste man ha den där rutinen och ”bara göra” annars blir det kaos på riktigt. Men jag ska nog bli bättre på att få en struktur i vardagen, det mår vi alla bra av!

Är det någon som känner igen sig?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Ja, jag känner igen mig jätte mycket! Men liksom aldrig förstått varför men är ju precis som du skriver ❤️

stats