Ida-Marie Isaksson

Förkylningsastma och kvalitetstid

Hej från vabbgrottan! Solen skiner ute och det ligger snö på backen. Det ser så fint ut! Lite frisk luft skulle kanske göra gott för de flesta men Vincent har just nu rätt ordentlig förkylningsastma och då blir den kalla torra luften en riktig hostanfalls-katalysator. Surt!

Positiv med VAB är att man får mycket kvalitetstid med sin lilla kotte. Mystid framför filmer och vi busar och leker när han orkar. Just nu är det mycket fantasi. Spindlar och hajar som jagar mamma (medan han ligger i soffan ?) När han sover har jag jobbat järnet vilket varit välbehövligt men jag har haft noll tid för mig själv. Så ikväll ska jag lägga jobbet åt sidan och försöka ha lite kvalitetstid med Bron, nån god smoothie, kanske en ansiktsmask och sedan en tidig kväll!

Fin söndag på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Boel

  Hej!
  Tack för en mysig blogg 🙂

  Jag och min sambo och vår 8 månaders dotter har precis köpt ett kedjehus och ska flytta in nu under våren. Vi behöver renovera en del och jag tycker ni verkar ha det så underbart mysigt hemma hos er.
  Skulle du inte kunna skriva ett inlägg med lite inredningstips? Ni har så fina färgval och mysiga detaljer i ert hem och jag sitter här och letar febrilt efter lite konkreta tips hur man får en bostad att bli sådär hemtrevlig 🙂

  1. idaisa

   Hej Boel! Så roligt med nytt boende!
   Jag förstår att det är svårt att hitta för det är extremt olika från objekt till objekt. Vad som passar beror på storlek, ljusinsläpp, dynamik, planlösning, färg på golv etc.
   EN grundregel som jag tycker är bra att ha i åtanke i det första valet är iaf att: mörka färger förminskar rummet – ljusa förstorar. Så beroende av hur stort boende man har kan man välja färger. Vi har t-ex en mörkgrå fondvägg, resten ljust. Mörkgrå bänkskiva ljust kök. Mörkgrå klinker och fond i badrummet, mörkgrå klinker i hallen. Det känns som en bra dynamik. Inte ”för” ljust.
   Håll dig till en skala per rum (eller våning om det är väldigt öppen lösning) – tänk varm eller kall.
   Hopas du fick nått tips iaf!

   Mvh Ida

stats