Ida-Marie Isaksson

Trötta ögon

I samarbete med Akademikliniken

Hej på er! Jag är fortfarande lika trött som igår, och alla andra dagar förresten. Eviga klagomålet som småbarnsförälder, eller hur?

Idag ska jag till Akademikliniken och få de där botoxinjektionerna jag pratade om tidigare. De ska få mina ögonmuskler att slappna av och kanske dem kan få mig att åtminstone se lite piggare ut iaf! Jag ska förklara mer ingående vad de gör i ett inlägg på fredag. Ni får gärna ställa frågor om botox, peeling, injektioner eller annat så ska jag med hjälp av Akademikliniken svara på dem tills dess! Och hörrni, häng med på min instastory idag: @idamarieisaksson

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Tack för ditt svar! Har varit sugen på att göra det en längre tid, men har inte riktigt vågat då jag förstått att det lätt kan bli fel. Tror jag avvaktar lite med det 🙂

    1. idaisa

      Den gjorde jag på en annan klinik och det rekommenderar jag inte att göra. Jag fick ta bort det (som tur är kan man ju göra det väldigt enkelt med hyalase och det ska den behandlande kliniken göra) Det blev svullet och lite blått under ögonen där fillern låg och det gick inte ner. Jag tycker också att det lilla förändrade mitt utseende lite för mycket. Jag uppskattar mina lite håliga ögon mycket mer nu och tycker det är mycket finare och mer naturligt. Fillers ska man vara försiktig med, det ska man lägga på ställen där det naturligt finns/ska finnas volym och där man kanske har haft volym tidigare men förlorat med åldern – annars förändras kanske dynamiken i ansiktet till det sämre. En bra klinik är expert på dynamik, det har jag lärt mig nu! ?

stats