Ida-Marie Isaksson

Trendspaning – linnesoffa till superpris och asiatiska influencer

Innehåller annonslänkar – Jotex & Royal Design

jotex_2018

Godmorgon! Här började vi om med magsjuka på lilleman inatt igen. Suck! 3dje natten på rad nu! Den är lurig den där kräksjukan!
Vi myser hemma med Pippi, Furchester Hotel och Babblarna på tv – favoriterna just nu! Han är inte så sugen på att leka så det är ett tecken på att något inte stämmer.

Till något roligare – lite trendspaning! I vår vill jag inreda med mer etnoinspirerad inredning hemma. Att blanda modern skandinavisk design med asiatiska influenser är så fint! Jotex hämtar mycket av sin inspiration från Ethno/Asien i vårnyheterna och jag tycker att de är spot on! Till väldigt bra priser dessutom. Måste tipsa om denna soffa i linne ovan, Jag är helt förälskad och funderar på att byta ut våra! Den är väldigt lik Le Grand Air men kostar mycket mycket mindre än Deqotiques original och allt annat ute på marknaden.

Hoppas ni får en fin vecka!

Länkar:

SoffaLampaKorallvasBänkdekoration – Skålar (stor & liten) StatyettSnäckvasKuddeVitrinskåpVäggdekoration

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Byter du ut sofforna så hojta till då jag går i tankarna på att köpa likadana som ni har nu. Är så sugen på att göra om vår nedervåning efter inspiration från dig, bor i ett likadant i Halmstad ?

 2. Alexandra

  Hej! Ville bara säga att exakt samma sak hände oss med Leo tidigare år och min mamma sa att jag förmodligen gett honom för mycket mat och för tidigt. Bakterierna (viruset) lever ju i magen och finns en anledning till att kroppen vill tömma den. Har ändrat taktik helt nu och ger endast pyttelite mat (men bara om han frågar efter det). I övrigt ger jag bara vätska i små små månader under hela dagen (isglassar är bäst) och det har faktiskt gått över mycket snabbare varje gång!! Så försöker rida ut stormen på nästan fastande mage och bara vätska och sedan ytterst långsamt introducera mat när han mår bättre. Ganska skönt för det fungerar verkligen och man måste inte stressa över att dom inte vill äta:)

  Krya på Vincent<3

  1. idaisa

   Jättebra tips! Isglass fick han idag när energin var låg. Men blir ju så glad när de vill äta, svårt att säga stopp då! Idag hoppade vi kvällsfika så nu hoppas vi att det håller inatt. ✊ Kram!

 3. Alexandra

  Hej! Ville bara säga att exakt samma sak hände oss med Leo tidigare år och min mamma sa att jag förmodligen gett honom för mycket mat och för tidigt. Bakterierna (viruset) lever ju i magen och finns en anledning till att kroppen vill tömma den. Har ändrat taktik helt nu och ger endast pyttelite mat (men bara om han frågar efter det). I övrigt ger jag bara vätska i små små månader under hela dagen (isglassar är bäst) och det har faktiskt gått över mycket snabbare varje gång!! Så försöker rida ut stormen på nästan fastande mage och bara vätska och sedan ytterst långsamt introducera mat när han mår bättre. Ganska skönt för det fungerar verkligen och man måste inte stressa över att dom inte vill äta:)

stats