Ida-Marie Isaksson

Jag är ny här!

ida_marie_isaksson

Hej nya och gamla läsare och välkommen till min blogg här på Vi Med Barn! Jag är så glad att få chansen att börja blogga här bland alla underbara engagerade människor och fina personligheter. Jag hoppas jag kan bidra med det jag är bäst på! Jag bloggar mest om inredning och mode, Men också om min familj som består av min sambo Micke och vår son Vincent, 3 år. Vi bor i Helsingborg och jag jobbar 50/50 som marknadskoordinator på ett hotell och som influencer sen 7 år tillbaka. Min sambo spelar fotboll i Helsingborgs IF, så vi lever fotbollslivet långt från släkt och vänner då vi ursprungligen är Norrlänningar. Vi har dock funnit en hamn i Helsingborg och har en massa goda vänner som blivit en liten familj. Jag är väldigt inrednings- och stylingintresserad och möblerar om, gör om och trixar hemma så fort jag får en minut över, det är min stora passion!

5 korta:
– Jag är 32 år,
– Jag är en serieknarkare (sett nästan allts som går att se)
– Jag har reumatism
– Jag älskar cola light
– Jag tog körkort när jag var 30

Det är bara att fråga om ni undrar något! Jag hoppas ni vill följa mig i framtiden <3

ps. Snart börjar min domän idamarieisaksson.com att fungera igen!

 

Ida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  * Jag är 33 år
  * Jag har reumatism
  * Jag älskar pepsi Max
  * Jag tog körkort när jag var 29år
  * Jag har en 3 åring
  ?

stats