Ida-Marie Isaksson

Utflykt till Patong & Bangla Road

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

2 timmar och hällregn, haha! Det blev inte mycket gjort men vi var mest där bara för att uppleva Bang La Road utan fördomar.  Vi kom en bra bit innan regnet kom. Snälla Thailändare lät oss gömma oss lite under deras butikstak. Det var lugnt
och väldigt häftigt, många barer så jag kan tänka mig att det blir grisigt om man går dit senare (vi var där 18-19) Det är så otroligt mycket liv på en sån liten plats vilket jag tycker är fascinerande! Bra köpcentrum finns väldigt nära. Dit smet
vi in en liten stund. Vi hade skrivit upp oss på vårt hotells gratisbuss hem så vi väntade ut regnet lite sen blev det bråttom så vi fick gå i hellregn och blev helt dyngsura. Vi hann precis tid och jag köpte nya kläder till oss i en butik
där vi skulle hoppa på bussen. Bytte om i butiken samtidigt som jag prutade. Haha! Under tiden ropade Micke att bussen skulle åka, lite stressigt sådär 🙂 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats