Ida-Marie Isaksson

Framme i Karon, Thailand

(null)

(null)

(null)

Igår vid 19 kom vi fram till Karon efter en mycket bra flygresa. Att flyga över natten och ha en mellanlandning I Doha med 1 h transfer var perfekt. Speciellt med miljöombytet för Vincent men det var också skönt att sträcka lite på benen mellan flighterna.
Vincent sov några timmar på båda flighterna och även i taxin ut till Karon. Men vi lyckades ändå få honom att somna vid 23, ca 17 svensk tid ? Han sov hela natten till 10 liksom oss. Så det blir nog en rätt ok omställning.
Direkt när vi kom fram gick vi ner och åt Thaimat och handlade lite sen tog vi en Tuktuk den lilla backen upp till hotellet. Mycket spännande tyckte Vincent! Maten var exakt lika god som jag kom ihåg och hade fantiserat om. Mums! En kall Chang slank också
ner. 
Hotellet vi bor på är lugnt och skönt för att vara ett familjehotell. Det är väldigt feng shui över det med många lummiga pooler i olika etapper så det blir inte så mycket folk på en och samma plats. Så klokt! Vårt rum är så fint, lycklig över havsutsikt!
Idag är det lite molnigt och skyfall här och där. Det har inte hindrat oss från att bada dock! Det är 28 grader varmt! Några grannar sa att det har varit fint hela veckan så vi hoppas det fortsätter så. Väderprognosen kan man ju inte lita på, det
vet Vi sen gammalt. Kika in på instagram (idamarieisaksson) så får ni se mer!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats