Ida-Marie Isaksson

Semesterfeeling och äventyr

 Innehåller affiliatelänkar
(null)
 
(null)
 
 
Ett litet hörn i vårt hem som känns lite mysigare för att det pryds av den underbara gamla träpallen från
Ellos och den söta lampan Gatto från Flos.
Jag önskar jag hade fler såna hörn för jag älskar stilleben som dessa!
 
Idag är första dagen på min semester och jag har fullt upp med jobb. Som influencer/egenföretagare har man ju aldrig semester, ni är nog några som kan relatera. Jag vill försöka få undan så mycket som möjligt innan vi åker så det blir så mkt avkoppling
som möjligt! Idag ska jag även lyxa till med att färga fransar och bryn samt få en laserbehandling på Unapologetic Beautycare i Malmö. Så jag smygstartar iaf semestern litegrann. På onsdag ska jag och Annika ut på äventyr
tillsammans, var det bär av får ni se!
Ha en fin dag och följ mig på insta om ni vill se mina påhitt idag! 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats