Ida-Marie Isaksson

Måndagsmemoarer

Inlägget innehåller en länk i samarbete med Bubbleroom 
(null)

(null)

Hej ny vecka! Jag jobbar bara idag på hotellet sedan ska jag ägna resten av veckan åt att förbereda inför avresan mot Thailand. Det känns som ett bra beslut då det har varit extremt mycket den senaste tiden och det har inte varit mycket tid över från
att klockan ringt på morgonen till det år dags att sova igen. Jag har dessutom varit sjuk länge, och i torsdags fick jag ta mig i kragen och gå till doktorn för att kolla upp det. Det blev antibiotika  faktiskt, så det var
ju bra att jag gick dit! Det ska bli skönt med semester om jag säger så 🙂 
Toppen hittar du här
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats