Hej vänner! Hoppas ni har haft en trevlig helg!
Igår hade vi vänner över på middag. Medan vi lagade mat umgicks vi över en riktigt god charkbricka. Charkisar är väl det bästa som finns? På vår bricka hade vi våra favoriter från charken; serranoskinka, tryffelsalami och en het salami
med chili. En fin gruyere skuren i små stavar och en saint agur mögelost till små kex. Päronskivor i munsbitssize med saint agur, valnötter och lite olivolja är magiskt gott. Ett hett tips! Vi fick lite över då ikväll ska vi prova med honung
och flingsalt istället för olivolja. Vindruvor och Grekiska oliver att varva med är ett måste! Fikonen är mest för dekoration 🙂
med chili. En fin gruyere skuren i små stavar och en saint agur mögelost till små kex. Päronskivor i munsbitssize med saint agur, valnötter och lite olivolja är magiskt gott. Ett hett tips! Vi fick lite över då ikväll ska vi prova med honung
och flingsalt istället för olivolja. Vindruvor och Grekiska oliver att varva med är ett måste! Fikonen är mest för dekoration 🙂
Jag önskar mig en lite större bricka i julklapp så jag får plats med en brie, en Parmigiano-Reggiano och lite mer salami!
Har ni några bra tips till charkbrickan?
Åh vad hungrig jag blev nu, det där såg riktigt gott ut!! 🙂
så gott