Ida-Marie Isaksson

Business look

Innehåller reklam, i samarbete med Bubbleroom <3

(null)

(null)

Igår såg jag ut såhär på kontoret, en ny prickig knytblus och
en blazer med volangärm från Bubbleroom. 
Idag jobbar jag hemifrån med mitt egna företag och det är tur för jag är så jäkla förkyld FORTFARANDE. Detta är den segaste förkylning jag nånsin har haft. 2,5 vecka med heltäppt näsa, hemsk hosta och svullna bihålor. Nu ska jag försöka ta det
väldigt lugnt i helgen så hoppas jag det ger sig. Jag  hade ju tänkt att skriva en recension om min teartrough-behandling, men jag har varit ganska svullen i ansiktet så det går inte att utvärdera riktigt ännu. Jag äter ju även kortison pga inflammationer.
Så ni får vänta lite till! 
Ha en fin fredag vänner!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats