Ida-Marie Isaksson

Nytt hemmakontor

(null)
(null)

(null)

(null)

I söndags hade vi verkligen pysslardag här hemma och förutom att fixa en ny matplats så flyttade jag ner mitt kontor från min walkin closet där den allt som oftast inte syntes bland alla grejer, till det lilla rummet intill hallen. Här får vi dessutom bättre
plats för räkningar, bokföring och andra papper sedan när vi får upp skåp på andra sidan.
Det blev en lite DIY på grejerna jag redan hade eftersom de passade så bra. Jag satte strukturerad dekorplast från Hornbach på den vita skivan och målade anslagstavlan i en mjuk grågrön färg jag hade hemma sen provmålningen av väggarna.
Skönt att få lite gjort och att få ordning hemma. För även om man stökar till väldigt när man håller på så blir det ofta bättre efteråt. Mer optimerat liksom! Håller ni inte med? Jag ligger med feber i soffan nu, dag 2 och känner mig nöjd med ordningen
iaf. Jag hoppas dock min sjukdom ger med sig snart för i helgen får vi väldigt efterlängtade gäster från Västerås!
Fin dag / Ida
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats