Ida-Marie Isaksson

Nu har jag gjort det igen…

(null)

Här hemma går jag med jordens halsont som kom som en vägg vid 3 tiden. Micke har varit sjuk hela helgen så det var väl inte så konstigt. Jag hoppas lite sömn gör susen så att jag inte behöver vara hemma imorgon. 
I helgen möblerade vi om i huset och flyttade matplatsen till vardagsrummet. Det blir ju så mycket mer socialt så. Just nu är min fundering tavelväggen där bakom. Ni kanske kan fundera med mig!? 6 små tavlor eller 3-4 stora? Jag älskar
 
Lisa Love Bäckmans uttrycksfulla foton så dem är jag väldigt sugen på att skaffa fler av isf!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats