Ida-Marie Isaksson

Sviten på Elite Hotel Mollberg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har inte hunnit med att visa er det mysiga rum jag fich när vi hade en härig Staycation på Elite Hotel Mollberg med influncer & kreatörnätverket. Jag blev uppgraderad till en mysig svit i en vindsvåning med utsikt över Mariakyrkan.  Där sov jag riktigt gott efter en middag och en halvblöt utekväll med damerna, så sköna sängar! På morgonen såga jag och Annika för den efterlängtade frukosten i Brasseriet som är så vackert med stuckaturer och pampiga detaljer. Ett annat fint hotell i Helsingborg som man kan bo på helt enkelt!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats