Ida-Marie Isaksson

Fraktionerad Laser på Pi42 Unapologetic Beautycare

Igår var jag på Pi42 Unapologetic Beautycare i Malmö och gjorde den andra laserbehandlingen. Bara fraktionerad laser denna gång. Förra gången gjorde jag ju även en PRP-behandling där man tar sina egna vita blodproppar och ger tillbaka till huden i små ministick. Det gör att huden börjar bygga upp ny vävnad och blir spänstigare och slätare. Lasern i sin tur tar bort pigmentfläckar, små linjer och ärr och även den stimulerar cellförnyelsen djupare ner i hudlagren än något annat. 

Min upplevelse då? Efter första behandlingen var det ingen större skillnad förutom att huden varit väldigt lugn och balanserad. Men efter denna andra behandlingen nu är min hy faktiskt spänstigare och finare än någonsin. Nu när den kalla höstluften kommer blir jag alltid galet torr och har svårt att hålla en balans i huden, men ansiktet har en naturlig glow ändå och det förvånade mig lite när jag kom hem från jobbet idag och tog den här bilden. Det slutliga resultatet ser man inte förrän efter flera behandlingar och när cellförnyelsen har kickat igång ordentligt, så det kommer mer!

Länk till Pi42 Unapologetic Beautycare på Facebook
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats