Ida-Marie Isaksson

Tips i förkylningstider – beröringsfri termometer

I samarbete med Visiofocus

 
 
 
 

Dagisbacillerna har gett oss en rejäl omgång här hemma och vi börjar så sakta hämta oss. Jag tänkte tipsa om vår nya beröringsfria febertermometer från Visiofocus som är så himla bra! Den används på över 200 sjukhusavdelningar i Sverige och har nu börjat säljas till privatpersoner. Den är pricksäker och med enormt många användningsområden. Jag önskar jag hade haft den från början när Vincent var liten och sluppit onödig tid med rektaltemp som inte alltid var uppskattat och kastat bort pengar på två opålitliga örontempar. 

 
Med Visiofocus kan man mäta hudtemperatur när barnet sover, men kan mäta rumstemperatur, temperatur i barnvagnen, temperatur på mat & välling. Ja den kan mäta allt (utom temp på en människa på tidning hehe, Annika fick ställa upp som exempel, det står ”Lo” på termometern) Den är väldigt enkel med bara ett knapptryck. Dessutom väldigt hygienisk eftersom den är beröringsfri. Den sparar tid och minskar det jobbiga i momentet för framförallt barn. Rekommenderar varmt!
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats