Ida-Marie Isaksson

Rosa sidendröm

 
 
 
 
 
 
 

Idag har vi haft en härlig sommardag i Helsingborg, så längesen att jag inte ens minns! Efter jobbet hängde alla ute med barnen och man bara njöt! Jag passade på att använda en av alla sommarklänningar som jag inte haft användning för på hela sommaren – denna rosa dröm! Tofflorna hittar du här.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Så snyggt. Trodde att det var äkta Hermes sandaler. Hur funkar det att handla via den hemsidan? Brukar aldrig handla på utländska hemsidor därav osäkerheten. Hur betalar du via kort? Från vilket land är den hemsidan? Tacksam för svar ???

stats